Hygge og sammenhold på Vestsjællands Idrætsefterskole

Efterskolernes Aften

Kom forbi og bliv klogere på hvad efterskole er for en størrelse!

Onsdag den 10. januar 2018 mellem kl. 18 og 21 holder vi dørene åbne, og inviterer dig ind for at se og høre, hvordan det er at gå på idrætsefterskole.

Kom og oplev efterskolestemningen en mørk januaraften. Kom og mød eleverne og spørg, om de ikke giver en rundvisning. Se og oplev alle linjefagene, se værelserne og resten af skolen, og ikke mindst alle vores faciliteter.

Rund dit besøg af med en snak med nogle af lærerne, og hør mere om hvad vi kan tilbyde som efterskole.

Hele aftenen vil du også kunne møde vores elevambassadøre. Det er seks elever fra sidste år, Tore, Philip, Jeppe, Marie, Frida og Mille. Hør om deres oplevelse af at gå på efterskole og ikke mindst om, hvordan det har været at starte på ungdomsuddannelse efter et år på Vestsjællands Idrætsefterskole. Du kan i øvrigt læse om ambassadørerne her.

Elevambassadører

Er du frisk, kan du allerede på denne aften blive skrevet op til en af de kommende årgange. Skal du på efterskole allerede næste år, skal du være hurtigt – vi har kun meget få pladser tilbage. Er du allerede sikker, så kan du allerede nu skrive dig op her

Vi glæder os til at vise dig det hele!