Tegnebræt 1

Efterskolernes Dag

Åbent Hus fra kl. 12-18

Søndag den 27. september 2020

EFTERSKOLERNES DAG ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST.

DET SKYLDES SELVFØLGELIG CORONASITUATIONEN OG DE SKÆRPEDE RETNINGSLINJER.

VI KONTAKTER ALLE, DER VAR TILMELDT TIL ARRANGEMENET.

Vi holder selvfølgelig Åbent Hus til Efterskolernes Dag, og vi glæder os til at vise dig skolen, og fortælle dig om, hvordan det er at gå på efterskole.

Der er aktiviteter rundt omkring på hele skolen, så på din tur rundt, vil du møde alle linjefagene. Du kan snakke med eleverne og lærerne på de forskellige fag, og høre om det mon er noget for dig.

Du kommer rundt og ser hele skolen, alle idrætfaciliteterne, klasselokaler og opholdsstuerne.

I år kan vi desværre ikke vise værelserne frem, men der der kommer en virtuel rundvisning på værelserne her på siden i ugen op til Efterskolernes Dag.

Eleverne viser dig rundt, og de kan fortælle dig alt om at gå på efterskole.

I spisesalen er der selvfølgelig kaffe på kanden og nybagt kage – og har du brug for mere info, er der en hel masse lærere du kan snakke mere med – og her kan du også høre om, hvilke forventninger vi har til dig som elev.

Pga. af coronaforholdsregler er det i år nødvendigt at booke en plads til et besøg. Hver kommende elev må max. have to personer med.

Det er muligt at booke plads i følgende tidsrum:

• Kl. 12.00-13.45
  • Kl. 14.00-15.45
  • Kl. 16.00-18.00

Ved booking af plads skal I booke det antal, I kommer på besøg, max. 3 personer. Der er et max. på 150 personer pr. tidsinterval.

Vi har ikke venteliste til besøg på Efterskolernes Dag – hold selv øje med denne side, om der skulle være komme ledige pladser.

Vi glæder os til at møde dig!

Læs om på hvilket klassetrin og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: Ledige pladser og tilmelding

Bemærk: Der er ikke ledige pladser til skoleåret 21/22. Fra og med skoleåret 22/23 tilbyder vi ikke 9. klasse.

(Vi har arrangeret et sikkert besøg. Hvis du har symptomer på Covid-19, bedes du først besøge skolen, når du er helt symptomfri.)

• Program for kl. 12-13.45
  • Kl. 12.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 12.15 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning
  • Kl. 13.00 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning
  • Program for kl. 14-15.45
  • Kl. 14.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 14.15 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning
  • Kl. 15.00 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning
  • Program for kl. 16-18
  • Kl. 16.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 16.15 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning
  • Kl. 17.00 – Infomøde om årgang 2022/23 (andre er også velkomne) eller rundvisning

I løbet af hele dagen er der kaffe på kanden og nybagt kage i spisesalen, og en hel masse lærere der kan fortælle dig mere om efterskolen.

Send en tilmelding

Læs mere om hvordan du kan blive elev på Vestsjællands Idrætsefterskole

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu