Tegnebræt 1

AFLYST - Besøg os i februar

Besøg os den 2., 3. eller 4. februar 2021

Besøg os i februar

ARRANGEMENTERNE ER AFLYST PGA. NEDLUKNINGEN.
NÅR VI ÅBNER IGEN, PLANLÆGGER VI NYE ARRANGEMENTER.

Efterskolernes Aftener

Tirsdag den 2., onsdag den 3. og torsdag den 4. februar holder vi Efterskolernes Aftener.

Kom og se skolen og hør meget mere om hvordan det er at gå på efterskole.

• Tirsdag d. 2. februar – primært fokus på linjefagene: Dans og Krop, Sind og Sundhed
  • Onsdag d. 3. februar – primært fokus på linjefaget: Fodbold
  • Torsdag d. 4. februar – primært fokus på linjefagene: Spring/trampolin og Outdoor

Vi starter med at fortælle om skolen, hvad vi kan tilbyde hos os – og vi vil også fortælle om de forventninger, vi har til dig som elev (for det har vi nemlig også). Der vil være linjefagslærere og elever, der vil fortælle lidt mere uddybende om “dagens linjefag”, og i det omfang det praktisk kan lade sig gøre, vil du blive vist rundt af elever fra den linje, du er interesseret i. Efter rundvisningen er det til at snakke med både elever og lærere.

Til selve infomødet behøver man ikke bruge mundbind, men på rundvisningen på skolen skal alle bruge mundbind. Vi vise alle faciliteter frem, men vi kan desværre ikke viser rundt på værelserne. Derfor har eleverne lavet denne lille film, så du kan få bare et lille indtryk af værelserne.

Der er tilmelding og et begrænset antal pladser til hvert arrangement, og man kan kun deltage max. 3 personer. Ved symptomer på Covid-19, bedes man selvfølgelig blive hjemme.

Se hvilket årgange og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: https://efterskole.nu/kontakt/tilmeld/

Tilmelding til arrangementerne: