Tegnebræt 1

Tid: lørdag den 2. november kl. 10 – søndag den 3. november kl. 15
Pris: 650,- kr. inkl. tøjpakke
Målgruppe: Fodboldpiger i alderen 10-15 år

Vestsjællands Idrætsefterskole inviterer igen i år til pige fodboldcamp i november.

Campen henvender sig til piger i alderen 10 – 15 år (4. – 9. klasse), der spiller i klub og er øvede. Trænerne vil være højt uddannede og vil give dig en weekend fyldt med udfordring og træning af høj kvalitet.

Campen er med overnatning i klasselokaler. Du skal selv medbringe sovepose og underlag.

Du får:
· Kompetent træning med udgangspunkt i dit niveau
· Møde med dygtige trænere
· Socialt samvær med andre fodboldglade piger
· En tøjpakke (T-shirt, shorts og strømper)

Vil du heller ikke gå glip af en weekend i fodboldens tegn i virkelig fede omgivelser?
Så tilmeld dig nu – der er begrænsede antal pladser.

Sidste år var der fuldt booket på campen, og de 60 pladser fordeles igen i år efter ”først til mølle princippet”.”

På VIE er der samtidig Trampolin Camp, og om aftenen har vi arrangeret sjove fælleslege og en festlig quiz med fede præmier!

Lejren inkluderer i øvrigt frokost, eftermiddagsmad, aftensmad, aftensnack, morgenmad og frokost.

Tilmelding og betaling sker til DGI: Link til tilmelding