GYMNASTIK

Alle elever på Vestsjællands Idrætsefterskole skal have gymnastik 4 lektioner om ugen. I nogle lektioner træner drenge og piger hver for sig, i andre træner alle elever sammen.
I gymnastik arbejdes der frem mod årets opvisninger. Fra marts og resten af skoleåret er vi ude og lave 10 – 20 opvisninger.

Nogle har gået til gymnastik i mange år, inden de starter på efterskole, mens andre aldrig har drømt om, at de skulle prøve at lave en gymnastikopvisning. Det tager undervisningen selvfølgelig udgangspunkt i – så bare rolig, du skal nok komme efter det. Der er plads til alle, der har viljen til at gøre, hvad de kan.

Formålet med træningen er at styrke de gymnastiske og kropslige kompetencer, samtidig med at alle får en oplevelse af at være en vigtig del af et stort fællesskab.

Det er obligatorisk at have gymnastik og deltage i opvisningerne.

ELEV CITAT

""Du kommer aldrig til at kede dig i hverdagen!""