VALGFAG

Igennem hele året tilbyder vi en række valgfag, som er fordelt på tre forskellige perioder (efterår, vinter, forår). Fagene er på 2 lektioner om ugen. Det er ikke sikkert, du frit kan vælge mellem alle fag, det kommer an på, hvordan dine andre fag ligger i skemaet.

Hvis du skal i 9. klasse, har du ikke mulighed for at vælge valgfag.

Hvilke valgfag, vi har næste år, ved vi ikke endnu, men det kunne fx være nogle af disse…

KORT OM VALGFAG

Trampolin
Vi arbejder i vores springcenter, hvor vi har nedgravede stortrampoliner. Det er ingen forudsætning, at du har sprunget trampolin før – du skal bare have lyst til at komme til vejrs og måske have hovedet nedad!
Anette Dalsten underviser i trampolin. Anette er både klub- og juniorlandsholdstræner.

Parkour
Spring, hop og flyv over alle mulige naturlige forhindringer.

Indoor cycling (Spinning)
Vi giver den fuld gas på vores indendørs cykler – altid med sved på panden og til høj musik.

Førstehjælp
Tag et førstehjælpskursus, så du kan hjælpe andre. Der arbejdes med alle dele af førstehjælp – der iblandt livredning. Faget fører frem til officielt kursusbevis.

Filosofi
Bliv klog på livets store og svære spørgsmål – vær med til diskussioner, og bliv bevidst om, hvem du selv er, og hvad dit liv skal indeholde.

Massage
Lær de grundlæggende principper i massage – det kan være godt efter en hel dag med idræt.

Volley
Der bliver øvet serv og slagteknikker – og spillet masser af kampe.

Grundtræning
Få fysikken helt i top. Opvarmning på indoor cycling og træning på fitnessmaskinerne.

Fodboldteknik