Hvorfor tage på efterskole?

#hvorforefterskole

Læs fortællingerne fra Frida, Tore, Philip, Mille, Jeppe og Rikke

Frida, som var elev på årgang 16/17, beskriver her hvorfor.

“I dag er det d. 11. september 2017. Det betyder, at jeg for ret præcist et år siden stod i Københavns lufthavn, klar til at flyve afsted mod Østrig på linjefagstur med Vestsjællands Idrætsefterskole.

Det ville blive en uge med ting, jeg aldrig før havde oplevet, eller troet jeg skulle opleve. Vi skulle vandre, prøve River rafting, køre mountainbike, sove i telt i bjergene og alle mulige andre ting.

Da jeg tog afsted, var jeg langt fra nære venner med alle fra mit linjefagshold. Efterhånden som ugen gik og vi så flere og flere sider af hinanden, blev vi også tættere som hold. Vi fik en masse gode oplevelser sammen. Det er oplevelser som vi stadig i dag snakker om og kan grine af sammen.

Ligesom denne ene uge, var hele mit efterskoleår, fyldt med ting, jeg aldrig før havde prøvet. Jeg har været vild med mit efterskoleår, og alt hvad det har indeholdt. Efterskolen har været det sjoveste, mest udfordrende, spændende og unikke år jeg nogensinde har haft.”

Frida Frellesen Neumann, årgang 16/17