Sund kost og livsstil

FOKUSOMRÅDER

GYMNASTIK
Gymnastikken er vigtig for os. Vi arbejder i efteråret/vinteren med en stor gymnastikopvisning, og fra marts og frem viser vi den ved forskellige lejligheder. Fællesgymnastik – kaldet MIX – er fast på skemaet, og der er plads til alle uanset gymnastikmæssig formåen og erfaring – bare du har lyst, og du er med på at give dig fuldt ud!

IDRÆT
Idræt fylder meget på skemaet. Der er naturligvis både linjefag og valgfag indenfor idrætten – gymnastik, boldspil, motion, spinning, dans og meget andet. Derudover er der også løb for alle elever.

FÆLLESSKAB

Én af de vigtigste ting ved et efterskoleår er fællesskabet. Hele året er fyldt med små og store fællesarrangementer for hele holdet, så der opstår et positivt fællesskab, hvor der er plads til alle.

SUND LIVSSTIL

Vi arbejder for en sund livsstil. Vi spiser sundt, vi dyrker meget motion, har mange bevægelsesfag på skemaet og vi arbejder med et sundt arbejdsklima på skolen. Desuden må elever selvfølgelig ikke ryge på skolen.