Sund kost og livsstil

SUNDHED

KOST
Vi har en kostpolitik om, at vi gerne vil leve varieret og sundt. Der er altid masser af frugt og grønt, og vi har selvfølgelig en holdning til sukker og fedtprocenter.

En aktiv hverdag kræver brændstof på motoren! Derfor serveres der 6 måltider om dagen.

• Morgenmad med diverse sunde morgenmadsprodukter, brød, juice, mælk, kaffe/te og frugt.
  • Formiddagspause – frugt/brød med kaffe/te.
  • Middagsmad – varm mad – altid med masser af salat.
  • Eftermiddagskaffe – brød og kaffe/te, frugt.
  • Aftensmad – Buffet med kold mad/rugbrødsmadder, suppleret med lune retter.
  • Aftenkaffe – brød og kaffe/te, frugt.

Vi drikker vand til middags- og aftensmad, om aftenen suppleret med mælk. Vi serverer kun saftevand ved enkelte lejligheder.

RYGNING
På Vestsjællands Idrætsefterskole tilbyder vi et røgfrit miljø for eleverne. Man må ikke ryge eller indikere rygning på skolen, på vejen til eller fra skolen eller under andre aktiviteter, der har med skolen at gøre.

Derfor – hvis du er ryger og ikke har tænkt dig at holde op, så er vi nok ikke noget for dig! Vi har uddannet rygestop-konsulent, der gerne hjælper elever med at fastholde et røgfrit liv.

Ryger man eller indikerer rygning på skolen, kan det medføre bortvisning.