Billede af Vestsjællands Idrætsefterskole

Pædagogmedhjælper og rengøringsassistent

Vi søger pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt en medarbejder til vores nye daginstitution, Friluftsgården.

Stillingen er på 30 timer pr. uge. Det er en kombinationsstilling mellem rengøring og pædagogmedhjælperarbejde. En del af tiden vil også gå med klargøring af frugt og mad til børnene.

Vi søger en person der:

• har lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver og har lyst til at arbejde med børn
  • har lyst til et job, hvor ca. halvdelen af tiden går med rengøring af institutionen. Den øvrige tid bruges på aktiviteter med børnene, bagning og klargøring af mad og frugt til børnene
  • har godt humør og positiv indstilling til opgaverne
  • har lyst til at være en del af en lille afdeling på en stor institution med ca. 60 ansatte

Løn og ansættelsesvilkår for pædagogmedhjælperdelen af stillingen følger overenskomst mellem BUPL og Friskoleforeningen.

Yderligere oplysninger kan, fra den 7. januar, rettes til daglig leder Karen Margrethe Busskov eller forstander Henrik Dahl på tlf. 58 85 91 00. Du kan læse mere på vores hjemmesider:

Friluftsgården: www.friluftsgården.nu
Friskolen: www.vindehelsinge.nu
Efterskolen:  www.efterskole.nu

Ansøgningsfrist er 16. januar. Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@efterskole.nu. Mærk venligst mailen med: ”Ansøgning rengøring-pædagogmedhjælper”.

Om Friluftsgården
Friluftsgården er en nystartet institution, der er opstået ved en fusion mellem Privatinstitutionen Bondegården og Vinde Helsinge Friskole.Friluftsgården – Vinde Helsinge Vuggestue og Børnehave er en integreret naturinstitution, under den selvejende institution Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole, hvor børnene er ude det meste af dagen.

Friluftsgården er placeret lidt uden for landsbyen Vinde Helsinge. Vi er omgivet af marker, mose og en friluftsplads med sø, bakker og boldbaner.

Vi vægter et nært samarbejde med vores forældregruppe.

Vi er en institution med plads til 60 børn i alderen 0-6 år. Det meste af året vil der være ca. 45 børn fordelt på ca. 15 børn i vuggestuen og ca. 30 børn i børnehaven. I foråret frem mod skolestart vil der være plads til alle de børn, der skal starte i den kommende 0. klasse på friskolen.

Om skolerne
Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole bygger på den Grundtvig-Koldske skoletradition. Oplysning, udvikling og ansvarlighed er de moderne begreber for skolens virke og grundholdning.

Friskolen tilbyder undervisning for ca. 185 elever fra 0. klasse til og med 9. klassetrin. Efterskolens ca. 120 elever tilbydes et skoleår i 9. eller 10. klasse med fokus på: gymnastik, idræt, fællesskab og sund livsstil.