OPTAGELSE

Hvis du er blevet interesseret i et skoleår på Vestsjællands Idrætsefterskole, skal du udfylde ansøgningsskemaet i bunden af siden.

Du er altid velkommen til at sende en ansøgning og på den måde reservere en plads på din årgang, men den egentlige optagelse sker ca. halvandet år før, du skal starte.

INFOAFTEN

Alle, der sender en ansøgning, bliver inviteret til en infoaften, hvor vi fortæller om efterskolen, hvad vi kan tilbyde og hvilke rammer, vi har sat op for et efterskoleår. Du bliver selvfølgelig også vist rundt på skolen af de elever, der går her.

Du er velkommen til at møde op til en af vores infoaftener uden først at have sendt en ansøgning til skolen, men de, der på forhånd har ansøgt om optagelse, får tilsendt en invitation til mødet og har fortrinsret til en plads på holdet!

Næste infomøde til skoleåret 19/20: Onsdag d. 29. august

Efter infomødet sender vi et brev med oplysninger om indbetaling af indmeldelsesgebyr. Når indmeldelsesgebyret er betalt, er du optaget som elev på skolen. Indmeldelsesgebyret indgår i skolepengene og går tabt, hvis du melder fra.

Det er selvfølgelig uforpligtende at melde sig til infoaftenen.

Hvis du gerne vil se skolen før de orienterende møder, er du velkommen til at ringe til os og aftale et besøg. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi til et af de to store åbent hus-arrangementer “Efterskolernes Dag” i september og “Efterskolernes Aften” i januar.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive en mail eller ringe til skolens kontor. Se på kontaktsiden.

Ledige pladser til 18/19

Der er kun en enkelt ledig plads til en pige i 10. kl. på fodboldlinjen.

Du er dog altid velkommen til at ringe og høre om mulighederne for en plads på ventelisten.

Ledige pladser til 19/20

• Ledige pladser på alle linjer

Herunder kan du udfylde skemaet for at tilmelde dig Vestsjællands Idrætsefterskole.
(Felter med * skal udfyldes.)

Ønsket skoleår: *
18/1919/2020/2121/2222/2323/24

Klassetrin: *
9. kl.10. kl.

Valg af linjefag: *
Fodbold, drengeFodbold, pigerSpring/ParkourSpring/parkour m. trampolin som tilvalgOutdoorDansKrop, sind og sundhed

Elevens navn: *

Adresse: *

Postnummer/By: *

Har du haft søskende på skolen? *

Hvis ja, hvem og hvornår?

Forældrenavn: *

Kontakttelefon: *

Hvor har du hørt om skolen?

Andet skolen skal vide: