OPTAGELSESPROCEDURE

• Du sender en tilmelding via tilmeldingsformularen
  • Du bliver inviteret til en infoaften
  • Du betaler efterfølgende tilmeldingsgebyret

Vi optager i den rækkefølge du både har sendt en ansøgning OG været til en infoaften

OPTAGELSE
Hvis du er blevet interesseret i et skoleår på Vestsjællands Idrætsefterskole, skal du udfylde ansøgningsskemaet via linket i bunden af siden.

Du er altid velkommen til at sende en ansøgning og på den måde reservere en plads på din årgang, men den egentlige optagelse sker tidligts ca. halvandet år før, du skal starte.

INFOAFTEN
Alle, der sender en ansøgning, bliver inviteret til en infoaften, hvor vi fortæller om efterskolen, hvad vi kan tilbyde og hvilke rammer, vi har sat op for et efterskoleår. Du bliver selvfølgelig også vist rundt på skolen af de elever, der går her.

Det er selvfølgelig uforpligtende at melde sig til infoaftenen.

Næste infomøde til skoleåret 19/20 og 20/21: Torsdag d. 11. oktober

Efter infomødet sender vi et brev med oplysninger om indbetaling af indmeldelsesgebyr. Når indmeldelsesgebyret er betalt, er du optaget som elev på skolen.

Indmeldelsesgebyret indgår i skolepengene og går tabt, hvis du melder fra.

Du kan læse mere om økonomien her.

Hvis du gerne vil se skolen før de orienterende møder, er du velkommen til at ringe til os og aftale et besøg. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi til et af de to store åbent hus-arrangementer “Efterskolernes Dag” i september og “Efterskolernes Aften” i januar.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive en mail eller ringe til skolens kontor. Se på kontaktsiden.

LEDIGE PLADSER 2019/20

• Der er ikke flere pladser for piger i 9. klasse
  • Fodbold, piger: Få ledige pladser – kun for 10. klasses elever
  • Krop-Sind-Sundhed: Optaget