Tegnebræt 1

Åbent Hus fra kl. 18-21

Efterskolerns Aften

Der kommer program for Efterskolernes Aften i starten af december 2020

Vi holder selvfølgelig Åbent Hus til Efterskolernes Aften, og vi glæder os til at vise dig skolen, og fortælle dig om, hvordan det er at gå på efterskole.

Der er aktiviteter rundt omkring på hele skolen, så på din tur rundt, vil du møde alle linjefagene. Du kan snakke med eleverne og lærerne på de forskellige fag, og høre om det mon er noget for dig.

Du kommer rundt og ser hele skolen, alle idrætfaciliteterne, klasselokaler, opholdsstuerne og selvfølgelig værelserne.

Eleverne viser dig rundt, og de kan fortælle dig alt om at gå på efterskole.

I spisesalen er der selvfølgelig kaffe på kanden og nybagt kage – og har du brug for mere info, er der en hel masse lærere du kan snakke mere med – og her kan du også høre om, hvilke forventninger vi har til dig som elev.

Læs om på hvilket klassetrin og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: https://efterskole.nu/kontakt/tilmeld/