IDRÆTSEFTERSKOLE

LINJEFAG

Når du bliver optaget, skal du vælge et linjefag. Du har linjefaget gennem hele skoleåret. Du kan læse mere om linjefagene her.

Ud over de almindelige linjefagstimer vil der også være nogle linjefagsdage fordelt hen over året. Du har derfor masser af mulighed for at komme i dybden med dit linjefag.

Et linjefag er 6-7 lektioner om ugen.

FÆLLESSKAB

Det er vigtigt for os, at du oplever det helt specielle fællesskab, der er på en efterskole.

Det er her, du får venner for livet.

Du skal bl.a. have gymnastik, fordi det giver et helt specielt fællesskab at arbejde frem mod en opvisning – og ikke mindst stå på gulvet som et hold foran en helt fyldt idrætshal. Den følelse kan næsten ikke beskrives.

Ud over gymnastik er der en masse andre ting, der giver fælleskab – ikke bare det lille fællesskab der opstår på værelset i blandt en lille gruppe elever – men det fællesskab der er i at tilhøre en helt speciel årgang. Der er dramauge, der er skilejrskole og andre ture, der er gallafest, cafeaftener, hvor du kan give et nummer, der er fælles morgensamlinger, der en sangtime hver uge – og meget meget mere.

Derudover vil der hver uge være et obligatorisk aftenarrangement. Det kan være alt lige fra en leg i hallen, en spontan fest eller et længere foredrag.

Der er vores mål, at du bliver en betydelig del af netop din årgang.

BOGLIGE FAG

Selvom vi er en idrætsefterskole, er det ikke kun linjefag og anden idræt, der er i fokus. Vi prioriterer selvfølgelig også de boglige fag meget højt!

Du skal være klar til at gå i skole. Du skal være klar på, at vi har forventninger til dig. Vi forventer, at du møder forberedt, har lavet lektier, får afleveret opgaver, og at du deltager aktivt i undervisningen.

Hver aften er der mulighed for at komme i lektiecafe. Her kan du arbejde sammen med klassekammeraterne om de forskellige opgaver, og der vil også være mulighed for at få hjælp af vagtlæreren.

– Og så er IT selvfølgelig en naturlig del af undervisningen.