FODBOLD FOR DRENGE

VORES NØGLEORD

Personlig udvikling, hårdt arbejde, passion, spilleglæde, respekt, parathed, sammenhold, mod.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et stimulerende og udviklende miljø med glæde, passion og sammenhold.

I de almindelige skemauger er der 7 lektioners seriøs træning om ugen med 3 niveaudelte hold.

Vores målsætning er din personlige udvikling.

Træningen er tilrettelagt ud fra vores spillestil. Der arbejdes bl.a. med opbygningsspil, afslutningsspil, forsvarsspil og erobringsspil.

Vi arbejder målrettet på at udvikle dig som fodboldspiller – både teknisk og taktisk, fysisk og mentalt. Samtidig lægger vi stor vægt på respekt, sammenhold og teamspirit.

Der vil være personlige samtaler og udviklingsplaner.

MÅLMANDSTRÆNING

Vi har egen målmandstræner og tilbyder hver uge specifik målmandstræning til både drenge- og pigeholdenes målmænd.

FORVENTNINGER

Vi forventer, du spiller i klub, er i god fysisk form, at du er villig til at træne og yde et hårdt stykke arbejde. Du skal være fyldt med spilleglæde og have passion for fodbolden.

Vi forventer, du gerne vil udvikle dig som fodboldspiller, og at du er parat og har modet.

Vi har selvfølgelig plads til både elite- og breddespillere.

FODBOLDFACILITETER

Vi har to 11-mands fodboldbaner med både 11-mandsmål og 7-mandsmål på skolen.

Vi har træningsfaciliteter i Gørlev med bl.a. kunstgræs- og grusbane.

Vi har en styrketræningsafdeling med spinningcykler, vægttræningsmaskiner og håndvægte, som benyttes til fysisk grundtræning.

Vi har egen hal med tilskuerpladser, hvor der kan spilles indendørs fodbold.

FODBOLDTURNERINGER

Vi deltager i idrætsefterskoleturneringen og skoleligaen. Vi deltager selvfølgelig i DM for efterskoler – hvis vi kvalificerer os.

Vi spiller desuden løbende træningskampe mod andre efterskoler.

Vi er med til Sjællandsmesterskabet (kval. til DM) i indendørs fodbold, og vi deltager i minimum et andet indendørs stævne.

TRÆNERE OG KVALIFIKATIONER

Peter Jensen, DBU-uddannet, UEFA A-licens samt uddannet idrætscoach. Træner U14 i SBI Slagelse.

Rasmus Enkegaard, DBU-uddannet med trænerkurserne B1 og B2.

Henrik Nordbo, DBU-uddannet med trænerkurserne B1, M1 og M2.

Bliv elev og fodboldspiller

Start på efterskole nu og bliv fodboldspiller med det samme. Vi har ligeså stor passion for fodbold, som du har og derfor, har vi de bedste trænere og værktøjerne til at forbedre dig som elev og spiller. Tilmeld dig allerede nu.

Følg hverdagen på VIE

Træningsprogram