Tegnebræt 1

Alle elever er med i en kontaktgruppe

Er du vores nye forstander?

Efter mere end 25 år som forstander har Henrik valgt at gå på velfortjent pension til sommer.
Vi søger derfor en ny forstander fra det kommende skoleår.

Din lille “familie”

Alle elever er med i en kontaktgruppe. Kontaktgruppen er omdrejningspunkt, for meget af det der sker på skolen. Kontaktgruppen er din lille “familie” i efterskoleåret. Den er på 8-9 elever, og I har jeres egen lærer i gruppen.

Kontaktgruppelæreren er en slags ambassadør for dig – en du kan gå til med særlige problemer, en der følger dit efterskoleår helt tæt, og en dine forældre altid kan henvende sig til.

Det laver du i kontaktgrupperne

Kontaktgruppen har nogle opgaver sammen i det daglige. Hver gruppe har et fællesområde på skolen, de holder rent, de er en gang i mellem i køkkenet og vaske op efter aftensmaden og kontaktgruppen spiser altid sammen til hovedmåltiderne, morgenmad, middagsmad og aftensmad. Er din kontaktlærer på arbejde, spise han eller hun selvfølgelig sammen med jer.

I løbet af skoleåret vil du have nogle samtaler med din kontaktlærer – om hvordan det går, snak om hvilke mål du har for dit skoleår, og om hvordan du kan arbejde hen imod dine mål.

Det er også kontaktlæreren som der er skole/hjem-samtaler med.

… og så er der selvfølgelig kontaktgruppedysten mellem alle grupperne – mon ikke det bliver din kontaktgruppe, der vinder fleste dyste i løbe af året?

play_icon

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu

play_icon