ØKONOMI

Et efterskoleår er beklageligvis ikke gratis. Et efterskoleophold på Vestsjællands Idrætsefterskole varer 42 undervisningsuger. Prisen for 2018/19 er som følger:

UDGIFT2018/2019
SKOLEPENGE PR. UGE2340 kr.
SKOLEPENGE I 42 KURSUSUGER98280 kr.
INDMELDELSESGEBYR1500 kr.
IALT FOR ET SKOLEÅR99780 kr.

I skoleåret 2018/19 vil der i efteråret være linjefagsrejser. Der vil være en ekstraudgift til rejserne på max. 7000 kr.

Skolepengene inkluderer skolematerialer, skoletrøje, sangbog, ture og skilejrskole. Skolepengene inkluderer ikke linjefagsturen, transporten til og fra hjemmet og lommepenge.

Staten yder tilskud til efterskoleophold. Statstilskuddets størrelse er afhængigt af husstandsindkomsten og antallet af hjemmeboende søskende under 18 år. Skolen afregner tilskud direkte med staten.

Skolepenge betales i 11 rater. Linjefagsturen betales også i rater, og skal være betalt inden turen.

Hvis du selv afbryder opholdet på efterskolen, koster det 2 ugers skolepenge uden statstilskud.

Bemærk, man skal have gennemført to uger af skoleåret for at modtage statstilskud.

Hvis du vil beregne din pris, egenbetaling, kan du gøre det på efterskole.dk