Tegnebræt 1

Efterskolernes Dag

Åbent Hus uden tilmelding fra 12-17

Søndag den 25. september 2022

Vi holder selvfølgelig Åbent Hus til Efterskolernes Dag søndag den 25. september, og vi glæder os til at vise dig skolen, og fortælle dig om, hvordan det er at gå på efterskole. Vi åbner dørene fra kl. 12:00, en time før de fleste andre skoler, så du evt. kan nå videre.

Der er aktiviteter rundt omkring på hele skolen, så på din tur rundt, vil du møde alle linjefagene. Du kan snakke med eleverne og lærerne på de forskellige fag, og høre om det mon er noget for dig. Du kommer rundt og ser hele skolen, alle idrætsfaciliteterne, klasselokaler og opholdsstuerne. Eleverne viser dig rundt, og de kan fortælle dig alt om at gå på efterskole.

I spisesalen er der selvfølgelig kaffe på kanden og nybagt kage – og har du brug for mere info, er der en hel masse lærere du kan snakke mere med – og her kan du også høre om, hvilke forventninger vi har til dig som elev.

Vi glæder os til at møde dig!

Læs om på hvilket klassetrin og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: Ledige pladser og tilmelding

Bemærk: Fra og med skoleåret 22/23 tilbyder vi ikke 9. klasse.

• 12.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • 12:15 – Infomøde, musiksalen
  • 13:15 – Infomøde, musiksalen
  • 14:30 – Gymnastikopvisning, hallen
  • 14:45 – Infomøde, musiksalen
  • 15:45 – Infomøde, musiksalen

I løbet af hele dagen er der kaffe på kanden og nybagt kage i spisesalen, og en hel masse lærere der kan fortælle dig mere om efterskolen.

Send en tilmelding

Læs mere om hvordan du kan blive elev på Vestsjællands Idrætsefterskole

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu