Tegnebræt 1

Efterskolernes Dag

Åbent Hus fra kl. 12-18

Søndag den 26. september 2021

Vi holder selvfølgelig Åbent Hus til Efterskolernes Dag søndag den 26. september, og vi glæder os til at vise dig skolen, og fortælle dig om, hvordan det er at gå på efterskole.

Der er aktiviteter rundt omkring på hele skolen, så på din tur rundt, vil du møde alle linjefagene. Du kan snakke med eleverne og lærerne på de forskellige fag, og høre om det mon er noget for dig.

Du kommer rundt og ser hele skolen, alle idrætsfaciliteterne, klasselokaler og opholdsstuerne.

Eleverne viser dig rundt, og de kan fortælle dig alt om at gå på efterskole.

I spisesalen er der selvfølgelig kaffe på kanden og nybagt kage – og har du brug for mere info, er der en hel masse lærere du kan snakke mere med – og her kan du også høre om, hvilke forventninger vi har til dig som elev.

Vi glæder os til at møde dig!

Læs om på hvilket klassetrin og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: Ledige pladser og tilmelding

Bemærk: Fra og med skoleåret 22/23 tilbyder vi ikke 9. klasse.

(Vi har arrangeret et sikkert besøg. Hvis du har symptomer på Covid-19, bedes du først besøge skolen, når du er helt symptomfri.)

• Program for kl. 12-13.45
  • Kl. 12.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 12.15 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning
  • Kl. 13.00 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning
  • Program for kl. 14-15.45
  • Kl. 14.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 14.15 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning
  • Kl. 15.00 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning
  • Program for kl. 16-18
  • Kl. 16.00 – Gymnastikopvisning, hallen
  • Kl. 16.15 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning
  • Kl. 17.00 – Mulighed for infomøde om efterskolen eller rundvisning

I løbet af hele dagen er der kaffe på kanden og nybagt kage i spisesalen, og en hel masse lærere der kan fortælle dig mere om efterskolen.

Send en tilmelding

Læs mere om hvordan du kan blive elev på Vestsjællands Idrætsefterskole

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu