Tegnebræt 1

Er obligatorisk

Besøg os til Efterskolernes Dag

Kom og besøg skolen på Efterskolernes Dag, søndag d. 29. september 2019.

Vi bliver rystet godt sammen

Alle elever på Vestsjællands Idrætsefterskole skal have gymnastik 4 lektioner om ugen. I nogle lektioner træner drenge og piger hver for sig, i andre træner alle elever sammen.

Vi har gymnastik på skemaet, fordi det er med til at ryste hele efterskoleholdet godt sammen, og I får en masse oplevelser sammen.

Derudover er gymnastik en rigtig god grundtræning, der supplerer alle de andre linjefag. Det giver styrke, smidighed, motorisk træning og masser af rytme i kroppen.

Opvisninger

I gymnastik arbejdes der frem mod årets opvisninger. Fra marts og resten af skoleåret er vi ude og lave 15–20 opvisninger rundt omkring på Sjælland

Nogle har gået til gymnastik i mange år, inden de starter på efterskole, mens andre aldrig har drømt om, at de skulle prøve at lave en gymnastikopvisning. Det tager undervisningen selvfølgelig udgangspunkt i – så bare rolig, du skal nok komme efter det. Der er plads til alle, der har viljen til at gøre, hvad de kan.

Det er obligatorisk at have gymnastik og deltage i opvisningerne.

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu