vs-logo
Tegnebræt 1

Hverdagen

Der bliver ikke tid til at kede sig!

Hverdagen på efterskolen er fyldt med timer og aktiviteter

Hver dag skal du møde til morgenmad, og så starter dagen. Mandag morgen starter vi med morgensamling, de andre dage med undervisning. Fredag er starter vi med hovedrengøring på skolen og efterfølgende morgensamling med friskolen.

En typisk dag

07.15 Morgenmad
7.50 Undervisning
10.10 Formiddagspause
10.30 Undervisning
12.15 Middag
13.15 Undervisning
14.50 Eftermiddagspause
15.10 Undervisning
17.40 Rengøring – toiletter, badeværelser og gange
18.00 Aftensmad
18.40 Rengøring – fællesområder
19.00 Lektietime/lektiecafe
20.00 Aftenprogram/aktiviteter
21.30 Aftenkaffe
22.00 Gangtid – tandbørstning m.m.
22.30 På egne værelser. Godnat og sov godt

Resten af dagen

Der er 5 lektioner om formiddagen, delt af en formiddagspause. Til middag er der 1 times pause, og så kan du, hvis du er heldig, have undervisning frem til klokken 17.30.

Du har selvfølgelig ikke boglige timer i alle lektionerne. Linjefag, valgfag, løb og gymnastik er selvfølgelig også på skemaet. Og det kan sagtens være, at du har en enkelt fritime.

Hver dag efter aftensmad er der lektietime. I lektietimen er alle elever på deres værelser, hvor der er fred og ro til bl.a. lektierne. Man kan også gå op i lektiecafeen, hvor den ene vagtlærer kan hjælpe. Her er der også mulighed for at arbejde sammen om opgaverne.

Om aftenen kan der være fællesarrangementer, som alle elever deltager i, eller tilbud om aktiviteter, som man kan komme til, hvis man har lyst. Man kan selvfølgelig også bruges skolens mange faciliteter eller slappe af med kammeraterne.

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu

play_icon

Er det noget for dig?