Danselinjen på Vestsjællands Idrætsefterskole

Dans

Linjefagsrejse til London i uge 37. Vi skal blandt meget andet danse hos Pinapple Studio i London, selvfølgelig krydret med lidt musical og oplevelser i byen.

Kom forbi til Efterskolernes Dag den 30. sep. fra kl. 12-17 og hør meget mere om linjefaget. Læs mere om dagen her.

INDHOLD
På skolens danselinje kommer du til at lære mange forskellige stilarter at kende. Vi træner 6 lektioner om ugen og arbejder bl.a. med ballet, moderne dans, street/funk, hip – hop, house, wacking samt fysisk grundtræning. Målet er at udvikle din kropsbevidsthed, attitude og dine bevægelser. Der er på linjen stort fokus på den enkelte elev, og vi arbejder målrettet med netop din personlig udvikling.

Timen starter med en opvarmning, hvorefter vi arbejder med teknik- og grundtræning samt indlæring af koreografier. Vi skal give den gas, grine, danse og svede.

Du kommer også selv til at skulle udvikle koreografier, som de andre på holdet skal se og lære. Dans er for både drenge og piger.

FORVENTNINGER
På danselinjen er der plads til elever på alle niveauer. Selvom det kan være en fordel for dig, er det altså ikke en forudsætning, at du har modtaget undervisning i dans, inden du starter på skolen. Men vi forventer af dig, at du er vant til at bruge din krop fysisk, at du er klar til at yde en målrettet indsats i timerne og ikke er bange for at træne hårdt.

OPVISNINGER
Nogle af de producerede koreografier kan komme til at indgå i skolens opvisningsprogram, som vi skal ud og vise frem i foråret. I dette opvisningsprogram har danselinjen en fremtrædende plads.

FACILITETER
Danselinjen holder til i skolens spejlsal.

LINJEFAGSLÆRERE
Anne Marie Lassen Sørensen og Martin Karlshøj underviser i dans.

Martin har levet at dans og parkour de sidste mange år – og han er skarp. Hip hop og alle de urbane stilarter mestres til fulde.

Anne Marie har sin baggrund i DGI, hvor hun har undervist på div. kurser samt været aktiv som vejleder. Hun har undervist på både lokalforenings- og landsdelsholdhold, og har desuden gennem flere år modtaget undervisning i dans.

Bliv elev og danser
Start med det samme og bliv en danser i verdensklasse. Vi elsker at linjen – og vi håber at du elsker dans ligeså meget som vi gør. Her på skolen ønsker vi at du skal udvikle så mange kompetancer som muligt. Start allerede nu og tilmeld dig allerede nu.

Følg hverdagen på VIE

Træningsprogram for dans