Tegnebræt 1

Ballet, moderne dans, street/funk, hip – hop, house & wacking

Linjefagsrejse

Linjefagsrejse til London i uge 37. Vi skal blandt meget andet danse hos Pinapple Studio i London, selvfølgelig krydret med lidt musical og oplevelser i byen.

Indhold

På skolens danselinje kommer du til at lære mange forskellige stilarter at kende. Vi træner 6 lektioner om ugen og arbejder bl.a. med ballet, moderne dans, street/funk, hip – hop, house, wacking samt fysisk grundtræning. Målet er at udvikle din kropsbevidsthed, attitude og dine bevægelser. Der er på linjen stort fokus på den enkelte elev, og vi arbejder målrettet med netop din personlig udvikling.

Timen starter med en opvarmning, hvorefter vi arbejder med teknik- og grundtræning samt indlæring af koreografier. Vi skal give den gas, grine, danse og svede.

Du kommer også selv til at skulle udvikle koreografier, som de andre på holdet skal se og lære. Dans er for både drenge og piger.

Forventninger

På danselinjen er der plads til elever på alle niveauer. Selvom det kan være en fordel for dig, er det altså ikke en forudsætning, at du har modtaget undervisning i dans, inden du starter på skolen. Men vi forventer af dig, at du er vant til at bruge din krop fysisk, at du er klar til at yde en målrettet indsats i timerne og ikke er bange for at træne hårdt.

Opvisninger

Nogle af de producerede koreografier kan komme til at indgå i skolens opvisningsprogram, som vi skal ud og vise frem i foråret. I dette opvisningsprogram har danselinjen en fremtrædende plads.

Faciliteter

Danselinjen holder til i skolens spejlsal.

Det er vigtigt, at du er klar og i god fysisk form inden du starter på efterskole.
Vi har lavet et grundlæggende træningsprogram, så du kan være klar, når du skal starte.

Mød dine undervisere

Jon Hoff

Uddannet danser og koreograf fra Den Danske Scenekunstskole. Jon har også været elev på Folkwang Universität der Künste i Tyskland og er bl.a. skolet i ballet og moderne. Jon har desuden en baggrund med new school hiphop, electric-boogie (popping) og house dance - og så er han rimelig sej til hip hop battle. Med lette trin har Jon også danseuddannelsen fra Gaardbo.

Trine Mortensen

Brænder for både dans og gymnastik - og for at at undervise i engelsk. Trine er både nørdet og super passioneret omkring dans og gymnastik - og så har hun masser af både undervisnings- og trænererfaringer fra flere store udtaget hold på Fyn og i Jylland.

Følg vores fantastiske efterskoleliv

@efterskole.nu

play_icon

Bliv elev og danser

Start med det samme og bliv en danser i verdensklasse. Vi elsker at linjen – og vi håber at du elsker dans ligeså meget som vi gør. Her på skolen ønsker vi at du skal udvikle så mange kompetencer som muligt.