Danselinjen på Vestsjællands Idrætsefterskole

INDHOLD

På skolens danselinje kommer du til at lære mange forskellige stilarter at kende. Vi træner 6 lektioner om ugen og arbejder bl.a. med ballet, moderne dans, street/funk, hip – hop, house, wacking samt fysisk grundtræning. Målet er at udvikle din kropsbevidsthed, attitude og dine bevægelser. Der er på linjen stort fokus på den enkelte elev, og vi arbejder målrettet med netop din personlig udvikling.

Timen starter med en opvarmning, hvorefter vi arbejder med teknik- og grundtræning samt indlæring af koreografier. Vi skal give den gas, grine, danse og svede.

Du kommer også selv til at skulle udvikle koreografier, som de andre på holdet skal se og lære. Dans er for både drenge og piger.

FORVENTNINGER

På danselinjen er der plads til elever på alle niveauer. Selvom det kan være en fordel for dig, er det altså ikke en forudsætning, at du har modtaget undervisning i dans, inden du starter på skolen. Men vi forventer af dig, at du er vant til at bruge din krop fysisk, at du er klar til at yde en målrettet indsats i timerne og ikke er bange for at træne hårdt.

OPVISNINGER

Nogle af de producerede koreografier kan komme til at indgå i skolens opvisningsprogram, som vi skal ud og vise frem i foråret. I dette opvisningsprogram har danselinjen en fremtrædende plads.

FACILITETER

Danselinjen holder til i skolens spejlsal.

LINJEFAGSLÆRERE

Anne Marie Lassen Sørensen og Lasse Lee underviser i dans.

Lasse har baggrund som professionel danser. Han har et dansk mesterskab bag sig, samt udtagelse og deltagelse i hhv. VM og EM. Ved siden af jobbet på skolen driver Lasse en lille danseskole.

Anne Marie har sin baggrund i DGI, hvor hun har undervist på div. kurser samt været aktiv som vejleder. Hun har undervist på både lokalforenings- og landsdelsholdhold, og har desuden gennem flere år modtaget undervisning i dans.

Bliv elev og danser

Start med det samme og bliv en danser i verdensklasse. Vi elsker at linjen – og vi håber at du elsker dans ligeså meget som vi gør. Her på skolen ønsker vi at du skal udvikle så mange kompetancer som muligt. Start allerede nu og tilmeld dig allerede nu.

Følg hverdagen på VIE

Træningsprogram for dans