Tegnebræt 1

Efterskolernes aften 2022 - AFLYST

Vi holder til gengæld infodage i løbet af vinteren, når det er muligt igen.

Besøg os

Efterskolernes Aftener i januar er aflyst

Når vi har et overblik over coronasituationen i Danmark, vil vi tilbyde informationsaftner. Hold øje med siden, den opdateres løbende.

Kom og se skolen og hør meget mere om hvordan det er at gå på efterskole.

Vi starter med at fortælle om skolen, hvad vi kan tilbyde hos os – og vi vil også fortælle om de forventninger, vi har til dig som elev – for det har vi nemlig også. Der vil være linjefagslærere og elever, der vil fortælle lidt mere uddybende om “dagens linjefag”, og i det omfang det praktisk kan lade sig gøre, vil du blive vist rundt af elever fra den linje, du er interesseret i. Efter rundvisningen er det til at snakke med både elever og lærere.

Der er tilmelding og et begrænset antal pladser til hvert arrangement, og man kan kun deltage max. 3 personer. Ved symptomer på Covid-19, bedes man selvfølgelig blive hjemme.

Se hvilket årgange og linjer der er ledige pladser, læs om tilmeldingsprocedure og om hvordan man bliver optaget her: https://efterskole.nu/kontakt/tilmeld/